Transport pentru constructii

Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Parc auto camioane transport

Camioane transport marfa cu prelata, camioane cu platforma si camioane dotate cu macara pentru transport containere birou si containere maritime, dube 3,5 tone, servicii complete de transport rutier .Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Transport si manipulare cu macara

Asiguram manipularea cu macaraua de pe camion a marfurilor transportate, asiguram incarcarea si descracarea fara costuri suplimentare cu personal specializat si autorizat. Mai multe »

Transport containere

Servicii de transport containere maritime si containere locuibile, executam descarcarea containerelor in orice locatie fara interventia utilajelor de descarcare. Mai multe »

Montaj stalpi de iluminat

Societatea noastra transporta si asista cu macara pentru montaj stalpi de iluminat, experienta pe acest serviciu ne recomanda, oferim avantajul serviciilor complete de transport si macara la preturi competitive. Mai multe »

 

Transport marfa

Transport marfa

Transport marfa cu camioane dotate cu semiremorca cu prelata sau camioane platforma, putem asigura la cerere camion cu macara proprie pentru incarcare si descarcare.

Transportul de marfuri – rutier poate fi grupat in transport de marfa si transport de persoane. In multe tari cerinte de licentiere si reglementarile de siguranta au determinat o separare a celor doua tipuri de transporturi.

Transportul rutier de marfuri depinde de gradul de dezvoltare a infrastructurii locale de greutatea si volumul de transfer individual, si tipul de bunuri transportate. Pentru distante scurte si, transporturile mici poate fi folosit un van sau camion. Pentru transporturile mari, chiar daca mai putin de un camion complet este recomandat transportul de marfuri cu camionul su prelata sau platforma.

Servicii de livrare si curierat sunt uneori considerate o categorie separata de transport de marfa.

Trans Auto Vyo realizeaza servicii de transport marfa cu camioane proprii, dispune de un parc auto diversificat si specializat, va sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru transport marfa in deplina siguranta.

One Response to Transport marfa

  1. […] Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va demara astăzi recensământul vehiculelor şi autovehiculelor care circulă pe teritoriul României, indiferent de ţara în care sunt înmatriculate. foto […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.