Transport pentru constructii

Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Parc auto camioane transport

Camioane transport marfa cu prelata, camioane cu platforma si camioane dotate cu macara pentru transport containere birou si containere maritime, dube 3,5 tone, servicii complete de transport rutier .Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Transport si manipulare cu macara

Asiguram manipularea cu macaraua de pe camion a marfurilor transportate, asiguram incarcarea si descracarea fara costuri suplimentare cu personal specializat si autorizat. Mai multe »

Transport containere

Servicii de transport containere maritime si containere locuibile, executam descarcarea containerelor in orice locatie fara interventia utilajelor de descarcare. Mai multe »

Montaj stalpi de iluminat

Societatea noastra transporta si asista cu macara pentru montaj stalpi de iluminat, experienta pe acest serviciu ne recomanda, oferim avantajul serviciilor complete de transport si macara la preturi competitive. Mai multe »

 

Camion cu macara

Camion cu macara

Trans Auto Vyo ofera servicii de transport cu camion dotat cu macara, firma noastra dispune de patru camioane dotate cu macara si platforma de sase sau doisprezece metri lungime. Camioanele cu macara sunt operate de soferi autorizati, tot personalul noastru se afla intr-o permanenta perfectionare astfel incat sa putem oferi servicii de calitate si servicii de transport in deplina siguranta.

Societatea are in parcul auto singurul camion cu macara din tara care poate transporta si manipula independent containere de 40′ si containere maritime de 40′ Hc .

One Response to Camion cu macara

  1. Lixandru Marinica says:

    Buna ziua,
    Asa cum am discutat la telefon, Luni 2 Septembrie 2013 am nevoie de un camion cu macara pentru a transporta un container ( cutie mobila pentru transport ) de la CETA Bucuresti ( B-dul Preciziei nr. 38 ) pana la Giurgiu.
    Cu stima,
    Marinica Lixandru – SC Lixmar SRL Giurgiu – 0722.217.095, marinica.lixandru@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.