Transport pentru constructii

Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Parc auto camioane transport

Camioane transport marfa cu prelata, camioane cu platforma si camioane dotate cu macara pentru transport containere birou si containere maritime, dube 3,5 tone, servicii complete de transport rutier .Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Transport si manipulare cu macara

Asiguram manipularea cu macaraua de pe camion a marfurilor transportate, asiguram incarcarea si descracarea fara costuri suplimentare cu personal specializat si autorizat. Mai multe »

Transport containere

Servicii de transport containere maritime si containere locuibile, executam descarcarea containerelor in orice locatie fara interventia utilajelor de descarcare. Mai multe »

Montaj stalpi de iluminat

Societatea noastra transporta si asista cu macara pentru montaj stalpi de iluminat, experienta pe acest serviciu ne recomanda, oferim avantajul serviciilor complete de transport si macara la preturi competitive. Mai multe »

 
trans-auto-vyo

Containere sau cabinele de paza

Containere sau cabinele de paza

  Acest tip de containere sunt construite sub forma de cabine si se regasesc disponibile in 3 dimensiuni : 1.500×1.500×2.200 m, 2.200×1.500×2.00 m si 3.088×2.400×2.200 m fiind dimensiunea cea mai mare. Cabinele de paza se realizeaza dintr-o varietate de materiale, cele mai fiabile fiind cele din fibra de sticla.

containere-de-paza

containere-de-paza

Ca si containerele birou sau de locuit sunt construite astfel incat sa permita o buna izolatie fonica si terminca si au montate si sisteme electrice

Ele pot fi folosite permanent sau pe o durata determinata si de obicei servesc pentru paza, ca puncte vamale, ca tonete de ziare sau ca spatii de informare turistica etc.

Pentru cabinele de dimensiuni mai mari se pot compartimentari cu dotari specifice pentru grupuri sanitare sau pentru zone de intrare/iesire ori montare unui geam sau porti electrice.

Astfel cabinele de paza reprezinta o modalitate ieftina si fiabila de a oferi un confort angajatilor care se ocupa cu siguranta, mai ales in sezonul rece, dar si o modalitate de a va asigura ca afacerea, constructia sau cladirea dumneavoastra este pe maini bune.

containerele-frigorifice

Containerele frigorifice

Containerele frigorifice

Pentru ca fructele si legumele sa ajunga proaspete si in cele mai bune conditii pe mesele noastre este necesar ca acestea sa fie transportate in cele mai bune conditii.

Iar daca este sa tinem cont de faptul ca unele produse de consum o ingrijire speciala pentru a putea fi ulterior consumate, cu atat mai mult este nevoie de o alegere potrivit in privinta transportului.

Containerele frigorifice reprezinta cea mai buna si mai fiabila varianta de a asigura ca marfurile clientilor proaspete sau congelate

containerele-frigorifice

containerele-frigorifice

ajung la destinatie sau pot fi depozitate in conditii optime.

La noi in tara cele mai utilizate containere frigorifice sau maritime sunt cele de 20’ si de 40’ si ele va sunt puse la dispozitie dupa ce au fost verificate la aparatul de racire si dupa ce va sunt explicate toate detaliile necesare punerii in functiune a agregatului frigorific. Si aceasta pentru ca dorim sa va oferim servicii de calitate care sa va asigure succesul in afacerea dumneavoastra si in transportul marfurilor.

Dincolo de acest aspect transportul pentru containere se poate realiza la cererea dumneavoastra cu camioanele dotate cu macara pe care firma noastra la are la dispozitia clientilor.

Transport agabaritic rutier

Transport agabaritic rutier

Transport agabaritic rutier cu Trans Auto Vyo Srl

Transport agabaritic rutier cu camioane specializate acum prin societatea Trans Auto Vyo, punem la dispozitia clientilor nostri camioane pentru transport agabaritic marfuri speciale si cu dimensiuni neregulate si voluminoase.

transport-agabaritic

transport-agabaritic

Societatea noastra asigura servicii de transport agabaritic rutier la nivel national si international, pentru solicitari de oferta pret transport agabaritic rutier va rugam sa ne contactati pe e-mail sau pe numarul de telefon 0765.274.210 .

Personalul nostru specializat si autorizat pentru transport agabaritic rutier va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de calitate si la un pret competitiv pe piata, mizam pe seriozitate si ducerea la indeplinire a obiectivelor propuse.

Transport agabaritic rutier cu camioane platforma sau camioane dotate cu macara, oferim servicii complete de transport agabaritic, manipulare la incarcare si manipulare la descarcare pentru clientii nostri.

Tipuri de marfuri pe care le transportam in mod frecvent : generatoare, piese eoliene, relee de tefonie mobila, conducte de mari dimensiuni, containere agabaritice.

Transport agabaritic rutier este un sevriciu de trasport care necesita o planificare atenta si un traseu bine stabilit astfel incat marfurile dumneavoastra sa ajunga in siguranta si in timp scurt la destinatie, venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de servicii de calitate, va punem la dispozitie o echipa formata din profesionisti, camioane specializate tip platforma, cu obloane sau doatate cu macara, va rugam sa ne contactati pentru a va prezenta toate serviciile pe care compania noastra le poate pune la dispozitia dumneavoastra.

Trans-Auto-Vyo

Trans Auto Vyo servicii de transport containere

Trans Auto Vyo servicii de transport containere

Trans Auto Vyo Srl din Bucuresti ofera servicii de transport containere cu camioane specializate, servicii de transport cu platforma si servicii de transport agabaritic, avem in parcul nostru si camioane cu prelata, autoutilitare de 3,5 tone si camioane dotate cu macara.

Descriere containere transportate de Trans Auto Vyo :

Containererele sunt o inovatie realizata de catre un operator american de transport rutier ,  care a avut ideea de a transporta aceste module , totul a plecat de la ideea realizarii unei carcase care este separata de remorca camionului , idee care a dus la realizarea primului container. Containerele sunt standardizate la nivel international .

Doua tipuri de containere sunt utilizate in principal :

20 feet container * load capacity of 24,000 kg”>- container maritim  20 de picioare, container cu capacitatea de incarcare de 24,000 kg

40 feet container* load capacity of 30,400 kg”>- container maritim 40 de picioare container cu capacitatea de incarcare de 30,400 kg

Containerele maritime
” In uz general” containere din flota navala sunt de tip ” ventilate inchis “. Acestea sunt recipiente inchise cu un acoperis , pereti laterali

transport-containere

transport-containere

si rigide . Aceste module sunt echipate cu usi la un capat si sunt proiectate pentru a transporta produse de toate tipurile .

Containere ventilate
Acestea sunt containere de uz general din care suprafata de ventilatie naturala a fost crescuta prin deschiderea gaurilor de ventilatie in sine laterale .

Containere open – top
Aceste containere sunt identice cu containere de uz general , dar acoperisul se inlocuieste cu o prelata pentru a facilita incarcare / descarcare verticala.

Containere frigorifice
Acestea sunt Containere termice ( pereti izolati ), echipate cu un sistem de refrigerare si dispozitiv de incalzire . Containerele frigorifice sunt echipate cu instalatii frigorifice alimentate  electric cu motor ( 380/400 V ). Pentru transporturile rutiere de containere , aceste containere pot fi echipate cu generatoare diesel care asigura energia electrica necesara pentru functionarea acestora.

Trans Auto Vyo ofera servicii complete pentru transport containere si va pune la dispozitie in permanenta flota de camioane specializate si personalul autorizat. Pentru detalii si cotatii pret va rugam sa ne contactati.

Trans-Auto-Vyo-srl

Transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara prin Trans Auto Vyo

Transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara prin Trans Auto Vyo

Cauti o firma de transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara ? Transporta marfuri in Bucuresti cu firma Trans Auto Vyo si beneficiezi de servicii de transport la standarde europene, personal calificat si calitate a serviciilor oferite astfel incat logistica si transportul marfurilor dumneavoastra sa se desfasoare in conditii de siguranta si fara stres. Dumneavoastra stabiliti planul de transport si noi il punem in aplicare astfel incat timpul de livrare sa fie optimizat.

Ca definitie, prin transportul rutier se intelege orice operatiune de transport care se realizeaza cu vehicule rutiere, pentru deplasarea persoanelor, marfurilor si bunurilor, chiar daca vehiculul rutier este pe o anumita portiune transportat la randul sau pe sau de pe un alt mijloc de transport; operatiunile si serviciile adiacente sau conexe tansporturilor rutiere sunt considerate operatiuni de transport rutier. Transportul rutier , dintre toate categoriile de transport s-au dezvoltat cel mai mult in ultimul secol, iar existenta a cincisprezece milioane de kilometri de drumuri modernizate, retelele stradale, etc. ale asezarilor si drumuri nemodernizate au contribuit la dezvoltarea transportului rutier.
Avantajele transportului rutier:
Mobilitatea deosebita pe care o au autovehiculele fac ca acestea sa poata ajunge in locuri unde alte mijloace de transport nu au acces.

transport-trans-auto-vyo

transport-trans-auto-vyo

Trans Auto Vyo, cu ajutorul autovehiculelor poate efectua transporturi directe de la furnizor si pana la beneficiarul marfurilor din tara sau strainatate, evitandu-se transbordarile pe parcurs care duc la manipulari costisitoare, pierderi cantitative si calitative, rataciri de colete si totodata se pot folosi ambalaje ieftine si usoare.
Mijloacele de transport auto ”dezvolta viteze tehnice si comerciale ridicate”, acest lucru fiind foarte important in transportul marfurilor perisabile, al celor care au un anumit grad de urgenta.
In transporturile pe distante mari sau in transporturile internationale rulajul mijloacelor de transport auto este de doua ori mai ridicat decat cel al vagoanelor de cale ferata, de exemplu, 3 curse pe luna fata de 1,5 curse, in medie, ceea ce duce la accelerarea proceselor de productie si de desfacere, la cresterea eficientei utilizarii autovehiculelor.

Camioanele sunt coloana vertebrala a economiei europene, legatura intre producatori, intreprinderi si consumatori. Fiecare element de pe fiecare raft din magazinele din Europa, la un moment dat, a fost pe un camion.
Industria auto are o poveste de spus care ne afecteaza, in special despre rolul indispensabil al camioanelor pe care acestea il joaca in viata noastra sociala si economica. Camioanele ne permit sa ne bucuram de toate tipurile de produse si dau companiilor si persoanelor fizice libertatea de a se localiza oriunde doresc. Libertatea aceasta, la rândul sau, ajuta la promovarea unei distributii mai echitabile a bogatiei economice si a locurilor de munca intre zonele urbane si rurale.
O parte importanta a industriei de camioane este progresul durabil. Camioanele sunt acum mai sigure, mai eficiente, mai curate si mai silentioase decat oricând inainte, si aceasta datorita inaltei tehnologii care ne asigura traiul bun de fiecare zi.

Trans Auto Vyo va asteapta solicitarile si cererile de transport si va sta la dispozitie pentru detalii.

 

transport-containere

Transport containere cu Trans Auto Vyo

Transport containere cu Trans Auto Vyo

Firma Trans Auto Vyo ofera servicii de transport containere cu camion cu macara, putem executa transporturi complexe cu incarcare si descarcare containere fara interventie utilaje de incarcare, camioanele noastre sunt dotate cu platforme de sase si doisprezece metrii, putem transporta atat containere maritime si containere birou de 20′ si transport containere de 40′.

Trans Auto Vyo are un parc auto compus din camioane cu platforma, camioane cu prelata si camioane cu macara precum si dube transport marfa de 3,5 tone, va stam la dispozitie pentru transport marfa si transport agabaritic, executam transport containere si transport marfuri agabaritice, transport marfa cu prelata si orice alte echipamente agabaritice sau nu.

Localizata in Bucuresti firma noastra poate asigura servicii de transport containere in orice regiune a tarii, relocam containere indiferent de cantitate si dimensiuni putem organiza transporturi speciale pentru containerele agabaritice, oferim suport logistic si solutii clare pentru mutarea marfurilor in timp scurt si cu un grad ridicat de securitate.

Executam transport containere maritime de 40′ high cube, dispunem de unul din putinele camioane cu macara din tara care poate

trans-auto-vyo

trans-auto-vyo

maniula si transporta acest tip de container, asiguram manipularea cu personal specializat si autorizat, cu experienta relevanta in aceste opratiuni.

Cu o experienta de peste zece ani, firma noastra vine in fata dumneavoastra cu servicii de calitate si recomandari pozitive din partea clientilor care au beneficiat de serviciile noastre, avem in portofoliu de clienti majoritatea companiilor de productie containere si vanzari containere din tara.

Trans Auto Vyo va asteapta cu interes solicitarile de transport, asteptam sa ne contactati pentru cotatii de transport containere, cotatii transport agabaritic sau cotatii transport marfa cu prelata, va oferim solutii rapide si vom analiza in detaliu fiecare cerere in parte, tratam cu seriozitate si interes orice cerere din partea dumneavoastra, in acest sens operatorii nostri va stau la dispozitie la numarul de telefon 0723.646.336 sau pe e-mail  office@transautovyo.ro, solicitati acum serviciile noastre de transport containere.

transport-agabaritic

Transport agabaritic cu macara

Transport agabaritic cu macara

Transport agabaritic cu macara, efectuam transporturi agabaritice cu camioane dotate cu macara, in general transportam containere agabaritice, utilaje pentru constructii, utilaje agricole, stalpi pentru telecomunicatii si iluminat, piese si echipamente industriale de mari dimensiuni, oferim servicii ce transport agabaritic la standarde europene.

transport-agabaritic-macara

transport-agabaritic-macara

Pentru consultanta si detalii va rugam sa ne contactati pe e-mail office@transautovyo.ro sau la numarul  0723646336 .

Servicii complete transport agabaritic containere, executam transport containere atipice cu dimensiuni agabaritice, in Bucuresti sau in orice alta regiune a tarii.

Dispunem de personal specializat si autorizat Iscir pentru operarea cu macara, suntem autorizati sa transportam si sa manipulam marfurile in deplina siguranta.

Oferim consultanta pentru organizarea transporturilor dumneavoastra si oferim servicii de relocare a organizarilor de santier.

Va rugam sa apelati cu incredere pentru studierea variantei optime de transport conform cererilor dumneavoastra, va stam cu placere la dispozitie pentru analiza si identificare solutie optima de transport.

Transport agabaritic prin firma Trans Auto Vyo, servicii de calitate si siguranta.

trans-auto-vyo

Prezentare Trans Auto Vyo

Prezentare Trans Auto Vyo

Trans Auto Vyo activeaza pe piata transportatorilor rutieri de peste zece ani avand ca domenii principale de activitate servicii de transport containere si transport specializat, transport agabaritic, transport cu prelata si transport marfuri cu platforma.

Societatea are o experienta relevanta pe domeniul transport containere, in prezent asiguram transportul si manipularea la descarcare-

despre-trans-auto-vyo

despre-trans-auto-vyo

incarcare pentru cei mai importanti producatori si distribuitori de containere.

Compania noastra va sta la dispozitie pentru transport rutier de marfuri, transport containere si transporturi agabaritice, va oferim solutii rapide si de calitate pentru orice solicitare de transport.

Va stam la dispozitie pentru detalii prin formularul de contact .