Transport marfa

Transport marfa

Transport marfa cu camioane dotate cu semiremorca cu prelata sau camioane platforma, putem asigura la cerere camion cu macara proprie pentru incarcare si descarcare.

Transportul de marfuri – rutier poate fi grupat in transport de marfa si transport de persoane. In multe tari cerinte de licentiere si reglementarile de siguranta au determinat o separare a celor doua tipuri de transporturi.

Transportul rutier de marfuri depinde de gradul de dezvoltare a infrastructurii locale de greutatea si volumul de transfer individual, si tipul de bunuri transportate. Pentru distante scurte si, transporturile mici poate fi folosit un van sau camion. Pentru transporturile mari, chiar daca mai putin de un camion complet este recomandat transportul de marfuri cu camionul su prelata sau platforma.

Servicii de livrare si curierat sunt uneori considerate o categorie separata de transport de marfa.

Trans Auto Vyo realizeaza servicii de transport marfa cu camioane proprii, dispune de un parc auto diversificat si specializat, va sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru transport marfa in deplina siguranta.

1 thought on “Transport marfa”

  1. Pingback: CNADNR demarează recensământul traficului rutier de pe teritoriul României | REVISTA MISCAREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button