Transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara prin Trans Auto Vyo

Transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara prin Trans Auto Vyo

Cauti o firma de transport in Bucuresti cu camion dotat cu macara ? Transporta marfuri in Bucuresti cu firma Trans Auto Vyo si beneficiezi de servicii de transport la standarde europene, personal calificat si calitate a serviciilor oferite astfel incat logistica si transportul marfurilor dumneavoastra sa se desfasoare in conditii de siguranta si fara stres. Dumneavoastra stabiliti planul de transport si noi il punem in aplicare astfel incat timpul de livrare sa fie optimizat.

Ca definitie, prin transportul rutier se intelege orice operatiune de transport care se realizeaza cu vehicule rutiere, pentru deplasarea persoanelor, marfurilor si bunurilor, chiar daca vehiculul rutier este pe o anumita portiune transportat la randul sau pe sau de pe un alt mijloc de transport; operatiunile si serviciile adiacente sau conexe tansporturilor rutiere sunt considerate operatiuni de transport rutier. Transportul rutier , dintre toate categoriile de transport s-au dezvoltat cel mai mult in ultimul secol, iar existenta a cincisprezece milioane de kilometri de drumuri modernizate, retelele stradale, etc. ale asezarilor si drumuri nemodernizate au contribuit la dezvoltarea transportului rutier.
Avantajele transportului rutier:
Mobilitatea deosebita pe care o au autovehiculele fac ca acestea sa poata ajunge in locuri unde alte mijloace de transport nu au acces.

transport-trans-auto-vyo
transport-trans-auto-vyo

Trans Auto Vyo, cu ajutorul autovehiculelor poate efectua transporturi directe de la furnizor si pana la beneficiarul marfurilor din tara sau strainatate, evitandu-se transbordarile pe parcurs care duc la manipulari costisitoare, pierderi cantitative si calitative, rataciri de colete si totodata se pot folosi ambalaje ieftine si usoare.
Mijloacele de transport auto ”dezvolta viteze tehnice si comerciale ridicate”, acest lucru fiind foarte important in transportul marfurilor perisabile, al celor care au un anumit grad de urgenta.
In transporturile pe distante mari sau in transporturile internationale rulajul mijloacelor de transport auto este de doua ori mai ridicat decat cel al vagoanelor de cale ferata, de exemplu, 3 curse pe luna fata de 1,5 curse, in medie, ceea ce duce la accelerarea proceselor de productie si de desfacere, la cresterea eficientei utilizarii autovehiculelor.

Camioanele sunt coloana vertebrala a economiei europene, legatura intre producatori, intreprinderi si consumatori. Fiecare element de pe fiecare raft din magazinele din Europa, la un moment dat, a fost pe un camion.
Industria auto are o poveste de spus care ne afecteaza, in special despre rolul indispensabil al camioanelor pe care acestea il joaca in viata noastra sociala si economica. Camioanele ne permit sa ne bucuram de toate tipurile de produse si dau companiilor si persoanelor fizice libertatea de a se localiza oriunde doresc. Libertatea aceasta, la rândul sau, ajuta la promovarea unei distributii mai echitabile a bogatiei economice si a locurilor de munca intre zonele urbane si rurale.
O parte importanta a industriei de camioane este progresul durabil. Camioanele sunt acum mai sigure, mai eficiente, mai curate si mai silentioase decat oricând inainte, si aceasta datorita inaltei tehnologii care ne asigura traiul bun de fiecare zi.

Trans Auto Vyo va asteapta solicitarile si cererile de transport si va sta la dispozitie pentru detalii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button