Transport agabaritic

Transport agabaritic cu camion dotat cu macara

Executam transport agabaritic cu camioane dotate cu macara, putem manipula si transporta marfuri agabaritice, avem o experienta relevanta si personal specializat si autorizat pentru manipulare cu macara si transport marfuri neregulate si cu volume mari.

Trans Auto Vyo Srl este prezenta pe piata de peste zece ani, este specializata in transport containere birou si containere depozitare, parcul auto dispune de un numar de  sapte camioane : camioane cu prelata, camioane agabaritice, camioane cu platforma si camioane cu remorca de sase metri lungime.

Pentru detalii si cotatii transport agabaritic va asteptam cu un mesaj la e-mail info@transautovyo.ro sau la numarul de telefon 0765.276.289  unde operatorii nostri va stau la dispozitie pentru informatii si oferte de pret.

Executam frecvent transport utilaje, transport generatoare si transport stalpi, putem asista cu macaraua de pe camion la montarea stalpilor de iluminat.

Dispunem de camioane cu mai multe axe, putem organiza transporturi speciale de complexitate sporita, executam transport agabaritic in conditii de maxima securitate compania noastra fiind asigurata pentru transporturile efectuate.

Servicii de transport agabaritic :

– transport utilaje agricole.

– transport utilaje pentru constructii.

– transport generatoare.

– transport antene telecomunicatii.

– transport piese industriale de mari dimensiuni.

– transport containere cu latime mai mare de 2,400 metri.

Trans Auto Vyo este autorizata si executa transporturi agabaritice pentru containere locuibile cu latimea de trei metri, executam atat transport containere cat si manipulare containere cu macaraua proprie a camioanelor specializate.

3 thoughts on “Transport agabaritic”

 1. Am nevoie de un camion pentru transportul unui bazin din fibra de sticla de forma cilindrica cu diametrul de 3 m. si lungimea de 10 m.

  1. SC Agro Natural Solutions SRL Negrea Gheorghe Administrator

   SC Agro natural Solutions SRL solicita oferta si data pentru transport electrostivuitor locat in buc. bd. Metalurgieinr.132, sect. 4, incinta Piața de Gros Bucuresti pina in com. Ciolpani Jud. Ilfov. Necesita camion cu macara. Precizam ca a-ti mai prestat servicii pt. noi in Iulie 2015. Va mulțumim

 2. Buna dimineața!
  Doresc sa transport 2 garaje tip Granitul din București sect 2 pana in Valter Maracineanu de GR!
  Puteți sa îmi oferiți un preț?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button