Transport agabaritic cu macara

Transport agabaritic cu macara

Transport agabaritic cu macara, efectuam transporturi agabaritice cu camioane dotate cu macara, in general transportam containere agabaritice, utilaje pentru constructii, utilaje agricole, stalpi pentru telecomunicatii si iluminat, piese si echipamente industriale de mari dimensiuni, oferim servicii ce transport agabaritic la standarde europene.

transport-agabaritic-macara
transport-agabaritic-macara

Pentru consultanta si detalii va rugam sa ne contactati pe e-mail office@transautovyo.ro sau la numarul  0723646336 .

Servicii complete transport agabaritic containere, executam transport containere atipice cu dimensiuni agabaritice, in Bucuresti sau in orice alta regiune a tarii.

Dispunem de personal specializat si autorizat Iscir pentru operarea cu macara, suntem autorizati sa transportam si sa manipulam marfurile in deplina siguranta.

Oferim consultanta pentru organizarea transporturilor dumneavoastra si oferim servicii de relocare a organizarilor de santier.

Va rugam sa apelati cu incredere pentru studierea variantei optime de transport conform cererilor dumneavoastra, va stam cu placere la dispozitie pentru analiza si identificare solutie optima de transport.

Transport agabaritic prin firma Trans Auto Vyo, servicii de calitate si siguranta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button