Containerele frigorifice

Containerele frigorifice

Pentru ca fructele si legumele sa ajunga proaspete si in cele mai bune conditii pe mesele noastre este necesar ca acestea sa fie transportate in cele mai bune conditii.

Iar daca este sa tinem cont de faptul ca unele produse de consum o ingrijire speciala pentru a putea fi ulterior consumate, cu atat mai mult este nevoie de o alegere potrivit in privinta transportului.

Containerele frigorifice reprezinta cea mai buna si mai fiabila varianta de a asigura ca marfurile clientilor proaspete sau congelate

containerele-frigorifice
containerele-frigorifice

ajung la destinatie sau pot fi depozitate in conditii optime.

La noi in tara cele mai utilizate containere frigorifice sau maritime sunt cele de 20’ si de 40’ si ele va sunt puse la dispozitie dupa ce au fost verificate la aparatul de racire si dupa ce va sunt explicate toate detaliile necesare punerii in functiune a agregatului frigorific. Si aceasta pentru ca dorim sa va oferim servicii de calitate care sa va asigure succesul in afacerea dumneavoastra si in transportul marfurilor.

Dincolo de acest aspect transportul pentru containere se poate realiza la cererea dumneavoastra cu camioanele dotate cu macara pe care firma noastra la are la dispozitia clientilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button