Transport pentru constructii

Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Parc auto camioane transport

Camioane transport marfa cu prelata, camioane cu platforma si camioane dotate cu macara pentru transport containere birou si containere maritime, dube 3,5 tone, servicii complete de transport rutier .Transport utilaje, transport si montaj cu macara stalpi de iluminat, transport cu platforma, asiguram consultanta si solutii pentru transporturile dumneavoastra. Mai multe »

Transport si manipulare cu macara

Asiguram manipularea cu macaraua de pe camion a marfurilor transportate, asiguram incarcarea si descracarea fara costuri suplimentare cu personal specializat si autorizat. Mai multe »

Transport containere

Servicii de transport containere maritime si containere locuibile, executam descarcarea containerelor in orice locatie fara interventia utilajelor de descarcare. Mai multe »

Montaj stalpi de iluminat

Societatea noastra transporta si asista cu macara pentru montaj stalpi de iluminat, experienta pe acest serviciu ne recomanda, oferim avantajul serviciilor complete de transport si macara la preturi competitive. Mai multe »

 

Transport containere

Transport containere

Firnma noastra este unul din principalii furnizori de servicii de transport containere, avem o vasta experienta in manipulare si transport containere de diverse dimensiuni si tipuri constructive, avem in parcul auto propriu camioane specializate care pot transporta si manipula orice tip de modul inclusiv containere agabaritice cu dimensiuni care depasesc gabaritul camionului.

Executam transport containere astfel :

transport containere birou diverse dimnsiuni.

– transport containere maritime de 20′ si transport containere maritime de 40′.

transport containere pentru telecomunicatii.

– transport containere depozitare.

– transport containere grup sanitar.

Principalii colaboratori si clienti sunt : Cros Construct , Mobil Box , Modular Best, Titan Containers, Estpoint, Demcar 2000  si Euromodul .

Societatea noastra este in permanenta dezvoltare, parcul auto propriu are in dotare camioane de ultima generatie, personal specializat si autorizat in permanenta astfel incat sa facem, fata cu succes oricaror solicitari de transport din partea dumneavoastra.

2 Responses to Transport containere

 1. Andrei says:

  Care ar fi costurile pentru transportul unui container maritim de 12 metri, fara incarcatura in el, circa 110-120 de km? Bineinteles ca ar fi nevoie de macara la plecare si destinatie.

 2. Valeriu says:

  buna ziua.
  Am de transportat un container tip organizare de santier dimensiuni L900xW 240xH260, max 3000kg din cartierul Giulesti, Bucuresti la Valenii de munte, Prahova. Rog disponibilitate si pret (incarcat descarcat transport).
  Cu multumiri,

  0213016169 / 0724202698

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.