Transport agabaritic rutier

Transport agabaritic rutier

Transport agabaritic rutier cu Trans Auto Vyo Srl

Transport agabaritic rutier cu camioane specializate acum prin societatea Trans Auto Vyo, punem la dispozitia clientilor nostri camioane pentru transport agabaritic marfuri speciale si cu dimensiuni neregulate si voluminoase.

transport-agabaritic
transport-agabaritic

Societatea noastra asigura servicii de transport agabaritic rutier la nivel national si international, pentru solicitari de oferta pret transport agabaritic rutier va rugam sa ne contactati pe e-mail sau pe numarul de telefon 0765.274.210 .

Personalul nostru specializat si autorizat pentru transport agabaritic rutier va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de calitate si la un pret competitiv pe piata, mizam pe seriozitate si ducerea la indeplinire a obiectivelor propuse.

Transport agabaritic rutier cu camioane platforma sau camioane dotate cu macara, oferim servicii complete de transport agabaritic, manipulare la incarcare si manipulare la descarcare pentru clientii nostri.

Tipuri de marfuri pe care le transportam in mod frecvent : generatoare, piese eoliene, relee de tefonie mobila, conducte de mari dimensiuni, containere agabaritice.

Transport agabaritic rutier este un sevriciu de trasport care necesita o planificare atenta si un traseu bine stabilit astfel incat marfurile dumneavoastra sa ajunga in siguranta si in timp scurt la destinatie, venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de servicii de calitate, va punem la dispozitie o echipa formata din profesionisti, camioane specializate tip platforma, cu obloane sau doatate cu macara, va rugam sa ne contactati pentru a va prezenta toate serviciile pe care compania noastra le poate pune la dispozitia dumneavoastra.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top
Call Now Button