Trans Auto Vyo servicii de transport containere

Trans-Auto-Vyo

Trans Auto Vyo servicii de transport containere

Trans Auto Vyo Srl din Bucuresti ofera servicii de transport containere cu camioane specializate, servicii de transport cu platforma si servicii de transport agabaritic, avem in parcul nostru si camioane cu prelata, autoutilitare de 3,5 tone si camioane dotate cu macara.

Descriere containere transportate de Trans Auto Vyo :

Containererele sunt o inovatie realizata de catre un operator american de transport rutier ,  care a avut ideea de a transporta aceste module , totul a plecat de la ideea realizarii unei carcase care este separata de remorca camionului , idee care a dus la realizarea primului container. Containerele sunt standardizate la nivel international .

Doua tipuri de containere sunt utilizate in principal :

20 feet container * load capacity of 24,000 kg”>- container maritim  20 de picioare, container cu capacitatea de incarcare de 24,000 kg

40 feet container* load capacity of 30,400 kg”>- container maritim 40 de picioare container cu capacitatea de incarcare de 30,400 kg

Containerele maritime
” In uz general” containere din flota navala sunt de tip ” ventilate inchis “. Acestea sunt recipiente inchise cu un acoperis , pereti laterali

transport-containere

transport-containere

si rigide . Aceste module sunt echipate cu usi la un capat si sunt proiectate pentru a transporta produse de toate tipurile .

Containere ventilate
Acestea sunt containere de uz general din care suprafata de ventilatie naturala a fost crescuta prin deschiderea gaurilor de ventilatie in sine laterale .

Containere open – top
Aceste containere sunt identice cu containere de uz general , dar acoperisul se inlocuieste cu o prelata pentru a facilita incarcare / descarcare verticala.

Containere frigorifice
Acestea sunt Containere termice ( pereti izolati ), echipate cu un sistem de refrigerare si dispozitiv de incalzire . Containerele frigorifice sunt echipate cu instalatii frigorifice alimentate  electric cu motor ( 380/400 V ). Pentru transporturile rutiere de containere , aceste containere pot fi echipate cu generatoare diesel care asigura energia electrica necesara pentru functionarea acestora.

Trans Auto Vyo ofera servicii complete pentru transport containere si va pune la dispozitie in permanenta flota de camioane specializate si personalul autorizat. Pentru detalii si cotatii pret va rugam sa ne contactati.

One Response to Trans Auto Vyo servicii de transport containere

  1. Cristi says:

    Industrie frigorifica, cea mai buna calitate la cele mai mici preturi! Cu o experienta de peste 10 ani, Frigotherm a ajuns o firma recunoscuta in domeniul tehnicii frigorului fiind apreciata de multa lume prin profesionalismul de care a dat dovada la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.